NIEUWSBRIEF | 5 november 2015 E-mail niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
headerfoto

Grondwerkzaamheden Westplan Mariner Grove (Savannah, Georgia) in beeld.

Huiseigendom nog nooit zo laag

Na de ongekende hausse op de koopwoningmarkt zijn Amerikaanse huishoudens meer en meer gaan huren. De populariteit van het eigen woningbezit daalt. De “American dream” manifesteert zich niet meer in de vorm van een eigen huis met een mooi wit houten hek.

Lees meer
Verkoop toont robuustheid assetclass

Met de verkoop van twee Westplan fondsen van in totaal 926 huurwoningen op 28 oktober jl. toont Westplan de kracht van investeren in huurwoningen. Bij beide fondsen werd de inleg van de investeerders meer dan verdubbeld.

Lees meer
Relevant blijven

Een van de leuke aspecten aan vastgoed is dat je het kan zien, er om heen kan lopen en nog belangrijker: kan voelen. “Om die reden maak ik tenminste één keer per jaar (ons lokale team veel vaker) een trip naar al onze bestaande projecten. Laatst stond onze week volledig in het teken van onze portefeuille in Texas”, vertelt Ewoud Swaak.

Lees meer
Ponte Vedra

In januari 2016 starten we met de bouw van 268 nieuwe huurwoningen in Ponte Vedra. Het complex komt op een geweldige zichtlocatie te liggen, net iets onder Jacksonville Beach. In het welvarende Ponte Vedra zijn de afgelopen 16 jaar geen nieuwe huurwoningen gebouwd, terwijl de vraag juist groot is.

Lees meer
 
 

Bouw volgen via webcam

De grondwerkzaamheden van Mariner Grove zijn van start gegaan. Investeerders en geïnteresseerden kunnen de bouw live te volgen via de webcam. Dit is overigens van toepassing op al onze bouwprojecten. Hier kunt
kunt u de ontwikkeling volgen. Let u hierbij wel op het tijdsverschil.   ONTVANG MEER INFORMATIE OVER ONZE AMERIKAANSE HUURWONINGPROJECTEN
Westplan Investors NV – Valkenburg ZH (NL)
Westplan Investors, Inc – Atlanta (USA)
T +31 (0)252 433 455
F +31 (0)252 425 810

Afmelden nieuwsbrief
www.westplan.nl
info@westplan.nl

© Westplan 2015