NIEUWSBRIEF | 6 april 2017 E-mail niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
headerfoto

De bouw van Westplan Bellevue Apartments in Nashville (Tennessee) is afgerond.

Hoe vind je een nieuwe investering?

De winst van een investering zit in de huidige markt in de inkoop. Op het moment dat de economie goed draait en de prijzen hoog zijn, is inkopen niet eenvoudig. Veel van de kavels die we via makelaars aangeboden krijgen zijn te duur of om een andere reden niet rendabel te maken.

Lees meer
Snellere verhuur door Food Truck?

Onlangs stond er voor de ingang van ons complex Mariner Grove (Savannah) een food truck. Het initiatief om het rijdende restaurant uit te nodigen kwam van onze lokale verhuurorganisatie. Waarom dit relevant is voor de verhuur?

Lees meer
Meest actieve jaar


Westplan kijkt terug op een uitstekend 2016. “Met de succesvolle verkoop van zes huurwoningcomplexen (1.599 woningen) en de start bouw van 437 huurwoningen is dit een van de meest actieve jaren in ons ruim 20-jarige bestaan”, aldus Robert Klok, directeur en CFO van Westplan Investors.

Lees meer
 
 
   

Save the date: marktpresentatie met zomerse lunch & borrel

Op donderdagmiddag
8 juni vanaf 12.00 uur geven wij op een exclusieve plek aan het water, bij Vork & Mes in de Haarlemmermeer onze jaarlijkse presentatie over de trends en ontwikkelingen in de Amerikaanse vastgoedmarkt. Inclusief lunch en zomerse borrel. Aanmelden kan alvast via info@westplan.nl.


 


Westplan jaarvergaderingen

De jaarvergaderingen van Westplan over 2016 vinden op dinsdag 6 juni en woensdag 7 juni 2017 plaats op ons kantoor in Valkenburg (ZH). In mei worden de officiële uitnodiging(en) per post naar onze investeerders verstuurd.

 ONTVANG MEER INFORMATIE OVER ONZE AMERIKAANSE HUURWONINGPROJECTEN
Westplan Investors NL – Valkenburg ZH
Westplan Investors USA – Atlanta
T : 0031 252 433 455
T : 001 770 390 9378

Afmelden nieuwsbrief
www.westplan.nl
info@westplan.nl

© Westplan 2017