NIEUWSBRIEF | 23 december 2016 E-mail niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
headerfoto

Deze winter wordt de bouw afgerond van Westplan Bellevue Apartments.

Westplan fonds voltekend

Accent Cheshire Bridge, de meest recente huurwoningontwikkeling van Westplan, is voltekend. Het benodigde eigen vermogen van bijna 28 miljoen dollar is succesvol ondergebracht bij Nederlandse en enkele buitenlandse investeerders.

Lees meer
Sky Lounge voor huurders

Om te kunnen concurreren met andere appartementencomplexen in de omgeving is er op het dak van ons nieuwe complex West Midtown (Atlanta) een sky lounge gecreëerd. Deze is 21 november j.l. geopend en heeft een fenomenaal uitzicht op de Skyline van Atlanta.

Lees meer
Investeren in huurwoningen loont

Nu het eind van het jaar nadert, kijkt Westplan terug op een actief jaar. Zoals verwacht werden er zes appartementencomplexen verkocht, is de verhuur van vier nieuw gebouwde complexen gestart en worden er twee nieuwe ontwikkelingen gebouwd.

Lees meer
 
 
   


Nieuwe president VS gunstig voor commercieel vastgoed

Het is onmogelijk om de ontwikkelingen op de Amerikaanse vastgoedmarkt los te zien van de nieuw verkozen president Donald Trump. Dit en meer in onze nieuwste publicatie.

Download nieuwste publicatie

Bonte kersttruien

Vanuit de community gedachte wordt door het verhuurteam van één van onze complexen in Texas voor de huurders (25-35 jaar) een zogenaamde “Ugly Sweater Party” gehouden.

Dit themafeest is al zo’n 10 jaar populair in de VS en is de oproep aan de jonge huurders om hun trui zo bont mogelijk te versieren. Alles voor tevreden huurders!  ONTVANG MEER INFORMATIE OVER ONZE AMERIKAANSE HUURWONINGPROJECTEN
Westplan Investors NL – Valkenburg ZH
Westplan Investors USA – Atlanta
T : 0031 252 433 455
T : 001 770 390 9378

Afmelden nieuwsbrief
www.westplan.nl
info@westplan.nl

© Westplan 2016