NIEUWSBRIEF | 30 juni 2016 E-mail niet goed leesbaar? Bekijk de webversie

Bij onze appartementen "Accent Waterworks" in Atlanta wordt hard doorgewerkt om de eerste 27 woningen bewoonbaar te maken voor Amerikaanse huurders.

Aankoop Cheshire Bridge


In de maanden maart en mei is Westplan eigenaar geworden van twee percelen grond aan Cheshire Bridge Road in Atlanta. Gezien de perfecte ligging van deze locatie, onder andere door de nabijheid van drie grote werkgelegenheidscentra, zijn wij van mening dat de locatie ideaal is voor huurwoningen.

Lees meer
Nieuwe investeringsstructuur; A en B kapitaal


Sinds kort kunnen investeerders bij Westplan hun portefeuille verder optimaliseren. Dit kan omdat het eigen vermogen wordt opgedeeld in A en B kapitaal. Investeerders krijgen zo meer keuzemogelijkheden met betrekking tot het nemen van risico. 

Lees meer
Twee successen op rij


Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat deze zomer zowel Alta Mira Apartments (Florida) als Alta Crossing (Texas) succesvol verkocht zijn. Met een uitstekend resultaat voor de investeerders in deze fondsen.

Lees meer
 
 
   


Kwartaallunch
2 september a.s.

Eind juli ontvangen onze investeerders zoals gebruikelijk de
rapportage(s) over het 2e kwartaal 2016. Op vrijdag
2 september van 12.00-14.00 uur a.s. organiseren wij een presentatie waarbij de individuele fondsen toegelicht worden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Details over de locatie volgen nog.


U kunt zich alvast opgeven via info@westplan.nl en wij horen het graag indien u een introducé wilt meenemen die interesse heeft om kennis te maken met Westplan. 


Save the Date Singer Laren 

Sinds 2002 organiseren wij voor relaties van Westplan het museumbezoek aan Singer Laren. Een jaarlijkse traditie die wij graag voortzetten. Noteer de datum alvast in uw agenda: maandag 3 oktober 2016. Deze zomer worden de officiële uitnodigingen per post verstuurd waarna u zich kunt aanmelden.


   ONTVANG MEER INFORMATIE OVER ONZE AMERIKAANSE HUURWONINGPROJECTEN
Westplan Investors NL – Valkenburg ZH
Westplan Investors USA – Atlanta
T : 0031 252 433 455
T : 001 770 390 9378

Afmelden nieuwsbrief
www.westplan.nl
info@westplan.nl

© Westplan 2016