NIEUWSBRIEF | 18 mei 2016 E-mail niet goed leesbaar? Bekijk de webversie

Ter voorbereiding op de verkoop van het complex Alta Cobb Hill (Texas) zijn de woningen gerestyled. Linksboven een foto van hoe het was.

Groene uitdaging

Kenmerkend voor het zuidoosten van de VS zijn de oude eikenbomen bedekt met “Spaans mos”. Beeldbepalende en authentieke bomen die in steden zoals Savannah gecultiveerd en beschermd worden. Voor ons project Mariner Grove betekent deze bescherming ook extra werk.

Lees meer
Closing Cheshire Bridge

Op 2e Pinksterdag heeft Westplan haar tweede grondpositie verworven voor haar nieuwe fonds Accent Cheshire Bridge. Inmiddels is Westplan eigenaar van twee locaties aan Cheshire Bridge Road in Atlanta.

Lees meer
Woningen voor rustige studenten

In Athens (Georgia), waar veel huuraanbod gericht is op studenten, gaat Westplan 124 huurwoningen bouwen. We richten ons op postdoctorale studenten. Er is vraag naar eenvoudige, goed geprijsde woningen voor oudere, rustige studenten die niet meer in een studentenhuis willen wonen.

Lees meer
 
 
   


Marktpresentatie in Noordwijk

Dit jaar bestaat badplaats Noordwijk 150 jaar. Een  mooie gelegenheid om de marktpresentatie van dit jaar op 24 mei a.s. in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk te geven.
De presentatie wordt afgesloten met een borrel met uitzicht op de Noordzee.

Vanwege de vele aanmeldingen is de inschrijving gesloten. Indien u desalniettemin geïnteresseerd bent in de marktontwikkelingen dan horen wij dit graag via info@westplan.nl. Wij kunnen dan voor deze zomer een tweede marktpresentatie inplannen.

 

Huurgroei in westen en zuiden van VS
Wilt u meer weten over de huidige ontwikkelingen op de Amerikaanse huurwoningmarkt en de vooruitzichten voor de rest van het jaar? Lees dan hier onze recente publicatie.


  ONTVANG MEER INFORMATIE OVER ONZE AMERIKAANSE HUURWONINGPROJECTEN
Westplan Investors NL – Valkenburg ZH
Westplan Investors USA – Atlanta
T : 0031 252 433 455
T : 001 770 390 9378

Afmelden nieuwsbrief
www.westplan.nl
info@westplan.nl

© Westplan 2016