NIEUWSBRIEF | 10 maart 2016 E-mail niet goed leesbaar? Bekijk de webversie

De bouw van ons complex Bellevue verloopt voorspoedig. De afbeelding laat zien hoe de woningen eruit komen te zien. Naar verwachting worden in april de eerste woningen opgeleverd.

Visie op wanneer kopen, verkopen of ontwikkelen

Waarom zijn jullie nu aan het verkopen, terwijl jullie ook ontwikkelen?” Een veelgestelde, relevante vraag die wij regelmatig krijgen van onze investeerders. Om de vraag te beantwoorden, moeten we onderkennen dat het hier om twee verschillende vragen gaat.

Lees meer
Vertraging Ponte Vedra

Niet alles is vooraf te plannen. Hoewel we al geruime tijd zowel financieel als qua ontwikkeling klaar staan om het project Ponte Vedra te ‘closen’ heeft het project een onverwachte wending gekregen.

Lees meer
Nieuwe fondsen

Eind maart introduceert Westplan een nieuwe investering in Athens in de staat Georgia. Deze stad, op zo’n anderhalf uur rijden van Atlanta, is onder andere de thuisbasis van de Georgia State University. Onze grondpositie ligt op een mooie locatie op zo’n 3 kilometer van het stadscentrum en de universiteitscampus.

Lees meer
 
 
   


Save the date

Op dinsdagavond
24 mei vindt de jaarlijkse marktpresentatie over de ontwikkelingen in de Amerikaanse huurmarkt in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk plaats (inloop vanaf 19.00 uur). De avond wordt afgesloten met een borrel. U kunt zich inschrijven via info@westplan.nl o.v.v. het aantal personen.

Mocht u nog niet bekend zijn met Westplan en onze manier van investeren dan is dit wellicht een prettige manier om persoonlijk kennis te maken.


Westplan jaarvergaderingen

De jaarvergaderingen van de Westplan fondsen vinden op 23, 24 en 25 mei overdag plaats op ons kantoor in Valkenburg ZH. Onze investeerders ontvangen eind april per post de officiële
uitnodiging(en).   ONTVANG MEER INFORMATIE OVER ONZE AMERIKAANSE HUURWONINGPROJECTEN
Westplan Investors NL – Valkenburg ZH
Westplan Investors USA – Atlanta
T : 0031 252 433 455
T : 001 770 390 9378

Afmelden nieuwsbrief
www.westplan.nl
info@westplan.nl

© Westplan 2016