NIEUWSBRIEF | 28 augustus 2015 E-mail niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
headerfoto

Highlands is een van de projecten die dit jaar verkocht wordt.

Westplan bouwt in Nashville, Tennessee

De bouw van Accent Bellevue Apartments, een complex met 322 Class A huurwoningen, is voortvarend gestart. De appartementen worden ontwikkeld op 12 hectare grond, waarvan 6 hectare als natuurpark gebruikt zal worden. 

Lees meer
Paniek op aandelenmarkt – groei bij woningen

Het is weer raak. Grote paniek op de aandelenmarkten, waarbij de index al haar winst van dit jaar in minder dan twee weken prijsgaf. Grote vraag is, waar gaat dit heen?

Lees meer
Closing Mariner Grove

Conform de planning is Mariner Grove in Savannah geclosed op 11 augustus 2015 en kunnen we van start met de bouw. De grondwerkzaamheden voor de 320 huurwoningen zullen voor het einde van het jaar worden afgerond.

Lees meer
High barrier market

De term “high barrier market” komt u vaak tegen in onze investeringssamenvattingen. Het is één van de bepalende factoren waarop wij een locatie beoordelen op geschiktheid voor de bouw van huurwoningen.

Lees meer
 
 

Hollandse expressionisten

Traditiegetrouw, voor de 13e keer op rij, is volgende maand op 28 september het museum Singer Laren exclusief geopend voor investeerders van Westplan. Dit keer kan het werk bekeken worden van de eerste Hollandse expressionisten. Onze vaste relaties hebben hiervoor per post een uitnodiging ontvangen.
 

Westplan Valkenburg ZH
 
Het is even wennen aan onze nieuwe plaatsnaam. Na 15 jaar lang ons te hebben voorgesteld als ‘Westplan uit Lisse’ is het nu ‘Westplan uit Valkenburg Zuid Holland’ geworden.
 
 
Ons nieuwe kantoor is gelegen aan de Oude Rijn in Valkenburg, vrijwel naast de afrit van de A44 bij Leiden. Mocht u in de buurt zijn dan bent u uiteraard van harte welkom.
 


ONTVANG MEER INFORMATIE OVER ONZE AMERIKAANSE HUURWONINGPROJECTEN
Westplan Investors NV – Valkenburg ZH (NL)
Westplan Investors, Inc – Atlanta (USA)
T +31 (0)252 433 455
F +31 (0)252 425 810

Afmelden nieuwsbrief
www.westplan.nl
info@westplan.nl

© Westplan 2013