NIEUWSBRIEF | 20 maart 2014
E-mail niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
headerfoto
De huren van onze appartementen Alta Mira in Miami (Florida) liggen 18% boven proforma.
"Honkbalfonds" voltekend

Nederlandse beleggers hebben $3,2 miljoen geïnvesteerd in de meest recente investering van Westplan Investors NV: Westplan Aspire at the Ballpark. Wat deze investering bijzonder maakt is de locatie. Binnen een jaar kunnen de eerste bewoners genieten van een uniek uitzicht op het veld van het baseball stadion.

Lees meer
Wonen aan het spoor

Vlakbij ons complex Design District in Dallas (Texas) ligt de Katy Trail. De voormalige Missouri-Kansas-Texas spoorlijn. Er rijden geen treinen meer en het spoor heeft plaatsgemaakt voor een langgerekt park waar wandelaars, joggers en fietsers dagelijks hun tijd doorbrengen.

Lees meer
Positieve ontwikkeling huurwoningportfeuille

Over 2013 heeft Westplan een totaalrendement van 14,8% over de huurwoningportefeuille behaald, waarvan 4,5% direct rendement en 10,3% indirect rendement. Het totaalrendement is - zoals verwacht - lager uitgekomen dan vorig jaar doordat de markt in rustiger vaarwater terecht is gekomen.

Lees meer
 
 


'Vastgoedrally VS remt af...'

...kopte De Financiele Telegraaf (DFT) begin deze maand. Daarbij was Westplan aan het woord over de Amerikaanse huizenmarkt. "De rotte plek waar de kredietcrisis begon, maar ook de eerste voorbode van het beursherstel dat daarop volgde".

Lees meerVastgoed seminar

Afgelopen dinsdag sprak Ewoud Swaak - directeur Westplan VS - op het Vastgoedbeleggers seminar in Amsterdam over de vijf cases waar Nederlandse vastgoedondernemers lering uit kunnen trekken.

Lees het verslag


 ONTVANG MEER INFORMATIE OVER ONZE AMERIKAANSE HUURWONINGPROJECTEN
Westplan Investors NV – Lisse (NL)
Westplan Investors, Inc – Atlanta (USA)
T +31 (0)252 433 455
F +31 (0)252 425 810

Afmelden nieuwsbrief
www.westplan.nl
info@westplan.nl

© Westplan 2013